Thursday, December 27, 2012

Gonna Miss Teeet

Assalamualaikum

Mesti korang bosan kan tengok blog aku ? HAHAHA, actually tak ada masa nak edit because saya nie agak cerewet and memilih nak yang nampak girly gitu so kena stalk satu-satu and now not in mood nak edit sebab suka background yang girly gila ada bunga pink

Okay ini bukan entry yang sebenar, bukan tajuk utama pun benda atas tuh, alahai

Minggu depan dah start sekolah lah weyh ! Sila gelabah kalau belum buat preparation dan aku yang mengelabah buat apa tulis dekat sini ? Alahai, actually SPM habis 06/12/2012 until now belum pernah jumpa Wafa, Syirul dengan Niena

Niena nie manusia yang paling nak balik cepat after paper LK habis sebab dia ada date dengan Zahratul and aku memang suka lambat-lambatkan dia and time tuh Syirul demam jikalau di tanya perihal baju sekolah kami ianya masih suci seperti mahu di pakai esok hari, pity of us

Rindu nak study dekat rumah Syirul then buat macam rumah sendiri sebab ada kita orang berempat jea dekat rumah tuh, selalu balik sekolah kita orang lepak makan-makan baru balik rumah selalunya time kelas tambahan lah, dia orang nie rajin sponser duit syiling suruh aku call mak aku cakap tak payah ambil nanti dia orang hantar balik rumah

Pernah sekali kita orang makan ayam penyet balik sekolah dah lah duit cukup-cukup jea nak makan and duit untuk hari keesokan dah tiada pula sebab kita orang selalu dapat duit belanja seminggu terus, Syirul dia suka fikir pasal makanan yang sedap-sedap time dalam kelas then cakap dekat Wafa so Wafa plan ajak makan, serius terasa macam dekat Indon bila makan dekat warung tuh sebabnya yang masak of couse lah orang Indon tengok TV Astro Pelangi, tukang masak + waiter pakai macam korang tengok dekat sinetron tuh lah yang meniaga warung ala-ala baju kelawar and kami di kelilingi oleh orang Indon, awesome kan ?

Pernah juga kita orang balik dari seminar pi makan roti canai lah apa lah kira macam lepak makan-makan tuh benda biasa dah, masa SPM pun sempat lagi time tuh ada extra class for Seni ada ga so cikgu buat class balik dari class tuh kita orang pergi makan, pergi jalan kaki lagi tuh dengan baju sukan, alahai

Kalau dekat rumah Syirul tuh aku yang rajin cari benda yang ready-made macam Nestum ke Instant Soup ke apa-apa lah yang boleh di makan, di minum, time study Kimia dekat rumah Syirul, mula-mula Wafa cakap soup tuh tak sedap tapi dia yang habis kan, aku bawa dua mug pergi living hall, satu mug for nestum satu untuk soup kalau nak minum ambil lah then dia cakap tak sedap tapi dia yang habiskan, kalau Syirul dia suka cari coffea

Sorang study dekat depan TV, sorang dekat sofa dan dua orang lagi khusyuk gila meniarap discuss macam dapat tender 2 Juta buat banglo, hewhew then bila abah Syirul beli KFC kita orang makan dalam bilik sebab kakak + abang Syirul dah balik terasa macam aneh gila makan dalam bilik, HAHAHA lepas tuh ambil bantak meniarap dekat bawah sambung lagi discuss pasal favouring lah medicine lah apa lah yang rasa macam masuk dalam paper Kimia esok hari

Kita orang nie kira group yang paling sikit lah ahlinya sebab group girls lain dalam kelas maximum 8 orang tapi kita orang cuma 4 orang paling sikit ! Tapi kami happy selalu so ada partner masing-masing, aku selalu dengan Niena and Wafa always dengan Syirul and dia orang nie paling sengal dia antara kami, kita orang tak ada lah selalu outing sangat pun kan disebabkan masa tuh dah nak SPM tapi ada lah pi library and tengok wayang sama-sama but masa tuh Syirul tak join so kurang happening

Lepas nie kita bukan budak sekolah lagi, so kita tak kan bawa bekal pergi sekolah, makan dalam kelas, pergi lab dengan lambatnya, pergi kantin dengan malasnya, semua tuh dah tak kan ada lagi, tak kan ada lagi pergi leoak lepas waktu sekolah, study group semua tuh dah tak kan ada, guys I'm gonna miss you guys

And for them yang pernah jadi classmate , hi awak semua

No comments:

Post a Comment