Tuesday, March 5, 2013

Hi Guys

Assalamualaikum

terasa lama gila weyh lama yang teramat sangat tak menaip, hewhew, busy lah sangat kan kau, hewhew, Sabtu Ahad malas tuh dihabiskan, kalau online Twitter pun guna phone, okay now dah bulan March, March guys March ! Semua SPM candidates asyik mentions 20 March, aku malas nak fikir, tawakal jea lah sebab aku yakin aku dah cuba buat yang terbaik, sehabis baik dalam SPM tuh

okay now aku kerja seorang, nie hari kedua aku kerja sorang sebab Syakiroh dah berhenti bosannya aku jea yang tahu kadang sampai tertido, nie pun update blog dekat office, hewhew, Syakiroh, Farah rindu Syakiroh even nie hari kedua Farah kerja sorang, makan pun sorang, almost 3 weeks kita pergi kerja bawa laptop tengok drama Korea or Japan sama-sama, gelak ketawa sama-sama sampai sakit perut kalau tengok Running Man tuh then kita tengok Hanakimi, Boys Over Flower sama-sama, cerita itu ini, makan sama-sama, semua bersama nyah but now Farah sorang nyah T.T

now in the process ambil lesen kereta lambatkan aku ambil ambil lesen ? hewhew, banyak yang aku nak update tapi disebabkan malas menguasai diri, cerita tuh basi begitu sahaja, nie pun update sementara menunggu makcik aku nak balik nie hah, hewhew

hari tuh pergi PWTC ada Pesta Buku okay nie cerita lama gila dah nyahhh, hahaha, actually nak cakap sakit pinggang, penat tahap tera giga nyah berjalan, auwww awesome tapi beli novel satu jea pungs~ then bila awal bulan jea, well mentang-mentang dah gaji so keluar dengan mama and also makcik-makcik pergi lah beri apa-apa yang kita orang nak, last pergi Ahad hari tuh berhujan basah kuyup seluar jeans aku

nampak yang aku nie malas yang teramat sangat nak update blog ? since dah BERKERJAYA lah katanya, puihhh, hahaha, dulu time SPM jea nak taip tapi tuh pun malas juga, haihhh, just wait for my next entry, kahkahkah *tapi ntah bila ntah* ouh yea U pungs iolls belum apply, insyaAllah as soon as posssible aku akan apply or after result keluar baru aku apply

No comments:

Post a Comment